بیا توسنگان به روز شو


بارهنگ؛ مفیدتر از شربت‌های اکسپکتورانت و دیفن‌هیدرامین

بارهنگ؛ مفیدتر از شربت‌های اکسپکتورانت و دیفن‌هیدرامین
 

بارهنگ,خواص بارهنگ,خاصیت بارهنگ

 


ادامه مطلب
نويسنده: Farhad | تاريخ: سه شنبه 12 دی 1391برچسب:بارهنگ,جایگزین اکسپکتورانت,, | موضوع: <-PostCategory-> |

عناب و خواص زیاد آن

عناب؛ نرم‌کننده سینه

 

عناب از میوه‌های بسیار مفید است که علاوه بر خواص تغذیه‌ای دارای موارد استفاده زیادی به عنوان یک گیاه دارویی است.
این میوه که می‌توان درختان آن را از ایران تا هند و جنوب چین و حتی جنوب اروپا پیدا کرد، در هر منطقه‌ای دارای اسامی مختلفی است. در هند و پاکستان آن را «ایناب» و در شرق آسیا آن را خرمای قرمز، خرمای چینی یا خرمای هندی می‌نامند.
در ایران بیشتر میوه خشک آن مصرف می‌شود، ولی جالب است بدانید که در بسیاری از نقاط دنیا میوه تازه آن به صورت سبز استفاده می‌شود که البته طعم بسیار خوبی هم دارد.
 در شرق آسیا عناب‌های بسیار بزرگی به اندازه خرما و با رنگ‌های مختلف از جمله مشکی و قرمز به عمل می‌آید. میوه عناب دارای خواص طبی متعددی است و در مکاتب طب سنتی کشورهای مختلف جایگاه ویژه‌ای برای کمک به سلامت و درمان بیماری‌ها دارد.
* عناب دارای خواص ضدالتهابی، آرام‌بخشی، آنتی‌اکسیدانی، آنتی‌بیوتیکی و تقویت‌کننده سیستم ایمنی است.
* عناب در درمان بیماری‌های کبدی از جمله کبد چرب مفید است.
* عناب تقویت‌کننده دستگاه گوارش است و مطالعات بالینی، تأثیرات آن برای رفع مشکلات مختلف گوارش را نشان داده است.
* مصرف عناب به هضم غذا کمک کرده و در جلوگیری از نفخ موثر است.
* تأثیر آن برای کمک به درمان یبوست با مطالعات بالینی مختلف به اثبات رسیده است و به تمام افرادی که از یبوست رنج می‌برند توصیه می‌شود هر روز صبح یک تکه زنجبیل تازه و چند دانه عناب را در یک لیوان آب جوش قرار داده و پس از چند دقیقه این نوشیدنی را میل کنند.
* چای عناب در شرق آسیا یک نوشیدنی بسیار مطبوع در زمستان محسوب می‌شود که به جلوگیری از سرماخوردگی نیز کمک می‌کند.
* در طب سنتی ایران نیز مصرف جوشانده حاوی عناب برای درمان سرفه، سرماخوردگی و آنفلوانزا و انواع گلودرد بسیار توصیه شده است.
* این میوه دارویی برای اختلالات جنسی و نازایی نیز موثر است.
* برای کمک به بهبود زخم‌ها نیز مصرف بیشتر عناب توصیه می‌شود.
* گذشته از خواص دارویی این میوه، عناب دارای ارزش تغذیه‌ای بالایی بوده و سرشار از املاح و ویتامین‌های مختلف است و مصرف آن به عنوان یکی از تنقلات مفید در بین وعده‌های غذایی توصیه می‌شود.

منبع: jamejamonline.ir 

دکتر امیر هومن کاظمی، متخصص طب سوزنی و گیاهان دارویی

نويسنده: Farhad | تاريخ: سه شنبه 12 دی 1391برچسب:, | موضوع: <-PostCategory-> |

پیاده روی کنید تا خلاق شوید

تحقیقات پزشکی حاکی است که پیاده روی طولانی مدت در طبیعت تاحد زیادی خلاقیت افراد را افزایش می دهد....


 


ادامه مطلب
نويسنده: Farhad | تاريخ: چهار شنبه 29 آذر 1391برچسب:علایم پیاده روی, | موضوع: <-PostCategory-> |

15 تمرین ورزشی موثر برای درمان چاقی

این مطلب شما را با ١٥ تمرین ورزشی آشنا می‌کند که انجام روزانه آنها می‌تواند شما را  خوش اندام  کند......

 


ادامه مطلب
نويسنده: Farhad | تاريخ: دو شنبه 27 آذر 1391برچسب:چاقی ,درمان چاقی,, | موضوع: <-PostCategory-> |

ترشی زیاد = ضرر زیاد

مصرف مواد غذایی ترش که حاوی اسیدسیتریک هستند بر روی کلسیم دندان‌ها اثر تخریبی دارد و مسواک زدن بلافاصله پس از مصرف مواد ترش موجب ساییدگی دندان‌ها می‌شود.
مواد غذایی ترش


ادامه مطلب
نويسنده: Farhad | تاريخ: دو شنبه 27 آذر 1391برچسب:ضررهای ترشی,فواید ترشی,ترشی,ترش, | موضوع: <-PostCategory-> |